Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

αγωνιστικούς χαιρετισμούς από Θεσσαλονίκη

 Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από ένα φίλο. Το δημοσιεύουμε όπως μας το έστειλε και τον ευχαριστούμε για τις προτάσεις του. Ενημερωτικά να πούμε εδώ ότι έχουμε βγάλει δύο κείμενα ως τώρα, μια προκύρηξη και μια ανακοίνωση με τα αιτήματα μας προς το Δήμο. Επίσης να αναφέρουμε ότι έχουμε αποφασίσει να κατέβουμε στην 48ωρη απεργία που θα γίνει τις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. Δεν έχουμε ακόμα κάνει πορεία στο Περιστέρι και συζητάμε για την καλύτερη παρουσία μας στις γειτονιές. Όσο αφορά τη σύνθεση μας, είμαστε ανοιχτοί σε όποιον άνεργο, ανεξάρτητα από πολιτική ταυτότητα, θέλει να παλέψει για τα δικαιώματα των ανέργων. Έχουμε συμφωνήσει ότι όλοι οι τίμιοι εργαζόμενοι που έχασαν τη δουλειά τους ή που δεν βρίσκουν δουλειά είναι ευπρόσδεκτοι χωρίς διαχωρισμούς ως προς το φύλλο, την ηλικία, το χρώμα, τη θρησκεία κλπ. Αρκεί να είναι άνθρωποι της δουλειάς και βιοπαλαιστές. Ελπίζουμε να έρθουμε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες ανέργων και να παλαίψουμε από κοινού για τα δικαιώματα μας στη δουλειά και σε μια αξιοπρεπή ζωή.

"γεια χαρά από έναν άνεργο τα καλοκαίρια κι εργαζόμενο την υπόλοιπη χρονιά εκπαιδευτικό (ωρομίσθιος, αναπληρωτής, φροντιστήρια κτλ)

είδα τυχαία τη σελίδα σας μέσα από το άρθρο της Ελευθεροτυπίας.

Δε γνωρίζω ούτε για το πόσοι είστε ή αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα (ανήκετε σε κάποια οργάνωση ή κόμμα).

Παρόλαυτα, επειδή δεν έχω την τύχη-ατυχία να ζω στο λεκανοπέδιο θέλω να σας μοιραστώ τις σκέψεις μου για το τι θα επιδίωκα στη θέση σας για το επόμενο χρονικό διάστημα:


- ένα κείμενο (δεν είδα αν έχετε κάτι τέτοιο) το οποίο να μπορεί να μοιραστεί παντού
- μια βολτίτσα σάββατο απόγεμα ή/και μια κυριακή για μοίρασμα στις ευρύτερες γειτονιές σας. ντουντούκα αλλά και αργό ρυθμό για κουβέντα/γνωριμία με τους ανθρώπους και ανθρώπινο κάλεσμά τους στο μεγάλο αγώνα της 27-28
- κάλεσμα για πορεία από Περιστέρι όταν πρέπει (βάσει του σχεδιασμού που θα γίνει)

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ


Venceremos!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου