Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση ανέγων με το Δήμαρχο Περιστερίου την Τετάρτη 14/09

Η Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα ραντεβού με το γραφείο Δημάρχου, για να μάθουμε σε ποιό σημείο βρίσκεται η εφαρμογή του μέτρου της απαλλαγής των ανέργων από τα Δημοτικά Τέλη, που ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτέμβρη. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το Δήμαρχο ότι η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κρίθηκε άκυρη από την Περιφέρεια!

Ζητήσαμε και πήραμε αντίγραφο από το έγγραφο της περιφέρειας το οποίο μπορείται να κατεβάσετε από εδώ.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμος έχει βρει χώρο και θα προχωρήσει στην υλοποίηση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσο για το αίτημα παροχής χώρου κοινωνικής συνεύρεσης των ανέργων, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να μας απαντήσει πιο συγκεκριμένα εντός είκοσι ημερών.

Για το θέμα της ακύρωσης της απόφασης του Δήμου για απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη, από μέρος της Πωτοβουλίας εκφράσαμε την διάθεση μας να απευθύνουμε την απαίτηση μας για άρση της απόφασης της Περιφέρειας, προς το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι μαζί μας σε περίπτωση που κλειστεί ραντεβού με το Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου