Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Φωτογραφίες και βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο Πέμπτη 7 Ιουλίου με πρώτο θέμα την ανεργία

Μερικές φωτογραφίες από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου




Έναρξη διαδικασίας και εισήγηση από τον αντιδήμαρχο κ.Λύκο

Ομιλία από μέλος της Πρωτοβουλίας αμέσως μετά την εισήγηση. Τονίστικε η κατάσταση των ανέργων και η ανάγκη να πάρει και ο Δήμος συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της. Στο τέλος τέθηκε με ιδιαίτερη έμφαση το θέμα των απολύσεων από τη μεριά του Δήμου.

Παρέμβαση από απολυμένη συμβασιούχο του Δήμου. Ο Δήμαρχος απαντάει παραπέμποντας το θέμα των συμβασιούχων στη νομική υπηρεσία και στη συνέχεια τοποθετείται στο θέμα της ανεργίας.


Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους Δημοτικούς Σύμβουλους των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων. Στο τέλος των τοποθετήσεων έγινε μια δεύτερη παρέμβαση από την Πρωτοβουλία, επαναλαμβάνοντας τα αιτήματα που και εγγράφως είχαμε καταθέσει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης απαντήθηκαν κάποιες προτάσεις που ακούστηκαν για συμμετοχή της Πρωτοβουλίας σε επιτροπές του Δήμου που θα σχετίζονται με θέματα απασχόλησης, προσλήψεων, απαλλαγής τελών κλπ.

Αποσπάσματα από το κλείσιμο της συζήτησης με την ομιλία του Δήμαρχου. Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία.

Θα προσπαθήσουμε σε επόμενη φάση να βρούμε και να δημοσιεύσουμε τα πρακτικά που περιέχονται όλες οι τοποθετήσεις, ώστε να είναι στη διάθεση του καθένα. Θα ακολουθήσουν επίσης πιο αναλυτικές τοποθετήσεις και ανακοινώσεις. Προς το παρόν, όποιος φίλος επιθυμεί μπορεί να αφήσει το σχόλιο του ώστε να ξεκινήσει μια συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου